Előszobafal

Több mint két éve költöztünk, de az előszobafalhoz nem nagyon nyúltunk a festésen kívül. Vártam valami ötletre, inspirációra, amire  gondolkodás nélkül azt mondom, hogy EZ AZ!

Jó sokáig nem jött, de nyáron végre megláttam Anita blogján, az Inspirációkon!!! Tökéletesen illett az előszobánkba, könnyen megvalósítható, és mindent tud, amire szükségünk van.  Az eredeti bejegyzést, a részletes hogyan készül fotókkal ide kattintva tudjátok megnézni. Köszönet az ötletért!

Itt pedig a mi változatunk:

IMG_9436blog

Ismét megmaradt faanyagot használtunk. Hajópadlót, felülre pedig 5×5-ös párnafát. Méretre vágtuk, átcsiszoltuk, felfúrtuk.

A falat mosható festékkel festettem le. Ez a gyerekek miatt nálunk fontos volt, mert állandóan tapicskolják jövés-menés közben. A fát vizes alapú fehér zománcfestékkel kentük. Végén jött  a plusz ötlet, hogy táblafestéket  is használjunk, így a srácoknak saját névre szóló részeik lettek akasztókkal. Ja, és egy jó hír táblafesték ügyben! Eddig az volt a tapasztalat, hogy mindenhol túl nagy kiszerelést láttam elég drágán. Ezzel annyi volt a gond, hogy táblafestékből nem kell sokat felhasználni egy-egy felületre. Nagy része megmaradt, ezt jobb híján elajándékoztuk. Nyáron viszont felfedeztem, hogy a Bauhausban 1600 ft-ért kapható majdnem 4 dl. Lefestettem vele ezt, plusz még egy jó nagy darab/kb 3 nm/ területet a gyerekszobában, és még mindig megvan kb a fele. Ugye mekkora boldogság? 🙂

IMG_9451blog

 

Julia

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Orosz-Horváth Ágnes says:

  Én sima matt fekete zománcfestéket kentem a falra és kész is a tábla!

 2. Falusi Libák says: (előzmény @Lakjunk jól)

  Ja, és gratulálok a TOP20hoz!!

 3. Falusi Libák says: (előzmény @Lakjunk jól)

  Aranyos vagy, köszi! Én is szeretem olvasgatni a blogod!!! 🙂

 4. Lakjunk jól says:

  Már csupán a táblafesték infóért is megérte elolvasni, de közben az előszoba is klassz! Mint általában a dolgaitok:)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!